https://esztereskuvoszervezes.hu/wp-content/uploads/2022/07/Eszter-33-scaled.jpg

RÓLAMSzászvárosi Eszter

Eszter Esküvőszervezés

HÍVJ
(+36) 30 698 4087
E-MAIL
info@esztereskuvoszervezes.hu

Eszter vagyok, az Eszter Esküvőszervezés megálmodója és életre keltője! Sok szeretettel üdvözöllek Titeket az oldalon és szívből szeretnék gratulálni Nektek az eljegyzésetekhez. 

Az Eszter Esküvőszervezés egy szerelem munka megvalósulását jelenti számomra, hiszen elmondhatatlanul lelkesedek a rendezvények iránt. Azon belül pedig az esküvők miliője áll legközelebb a szívemhez, ahol a párok boldogsága nem csak a násznépet babonázza meg, hanem nekem is óriási motivációt ad a szervezés során.

https://esztereskuvoszervezes.hu/wp-content/uploads/2022/07/Eszter-1-scaled.jpg

Hogyan lettem esküvőszervező?

Amikor kicsi voltam, drága Nagyikám felvette nekünk, unokáinak a Bazi nagy Amcsi lagzi filmet kazettára és egyik este meg „kellett” nézni vele. Sok vonatkozást érzett rám és a testvéreimre nézve, ezért érintette őt meg nagyon a film. Hárman voltunk lány testvérek, a történetben is pont három lány megy feleségül egy családból. Valahogy a karakterek leosztása is teljesen illett ránk, illetve ebben a filmben volt egy esküvőszervező, aki a Nagyikám szerint közel sem volt annyira talpraesett, mint amilyen én lennék egy ilyen rendezvény menedzselésénél. Mivel tudta, hogy szeretem a nyarakat megszervezni (táborból táborba jártam 14 éves korom óta) és szeretem az esküvőket, ezért onnantól kezdve mást se mondott nekem, csak azt, hogy „na majd meglátod, esküvőszervező leszel…”. Én csak naivan legyintettem 😉

https://esztereskuvoszervezes.hu/wp-content/uploads/2022/07/Eszter-11-scaled.jpg

Évekkel később, ettől a szakmától teljesen független egyetemi szakok elvégzését követően (nyelvészet & kommunikáció) a saját esküvőm megszervezése és levezénylése indított el ezen az úton. Ott fogalmazódott meg bennem, hogy én segíteni szeretném a párok szervezését és a nagy napi jelenlétét! Hiszen ezt az egy napot senki nem élheti meg felhőtlenebbül az élete során, mint Ti, magatok, a főszereplők.

Gyerekkorom óta cserkészkedem, így a természet és a letisztult megjelenés áll hozzám a legközelebb a mindennapokban. A szervezés iránti szeretetemet is ez a múlt alapozta meg, aminek köszönhetően az egész folyamatra, illetve annak részeire nem munkaként vagy elvégzendő teendőként gondolok, hanem egy kerek egész apró mozzanataiként tartom számon, amelynek csúcspontja az esküvőtök. Ezeket a kis mozzanatokat csak össze kell hangolni, hogy a leggyönyörűbb harmóniát kapjuk meg, mire elérünk a kitűzött dátumig.

https://esztereskuvoszervezes.hu/wp-content/uploads/2022/07/Eszter-13-scaled.jpg

Az én személyiségem

Csöndes és őszinte kísérőre találtok bennem, aki nem erősen diktálva mutatja az utatokat, hanem halkan fogja a kezeteket és az igényeiteket meghallva megoldást talál rájuk. Magamat egy mosolygós, introvertált személynek tartom, aki előbb hátra lép kettőt és megérti a helyzetet, aztán higgadtan cselekszik. Az esküvők világa nagyon sok érzelmet hordoz magában, ezért is szerencsés, ha van egy külsős ember, aki ezektől elvonatkoztatva tud akár döntést hozni Veletek és Értetek.

https://esztereskuvoszervezes.hu/wp-content/uploads/2022/07/Eszter-18-scaled.jpg