Noémi és Dani Nagy Napja

Ugyan még az esküvőszervezés javában zajlik, mégis szerettem volna egy „aktív” példát is hozni Nektek. Vannak párok, akik inkább a tanácsadásra számítanak, mintsem a teljes szervezés átvállalására.

Noémi és Dani egy különleges kéréssel fordult hozzám; szerették volna polgári esküvőjüket külön megtartani, melynek okai között a jelenlegi koronavírus is szerepelt.  Miskolcon egy nagyon hangulatos kis polgári szertartáson és az azt követő ünnepi ebéden vehettem részt 2020 augusztusában.

Ennél az esküvőnél igazán vegyes szerep jutott nekem, hiszen a polgári esküvőjüket követő, majd 2021-ben megrendezésre kerülő egyházi esküvőjüknél és lagzijuknál tanácsadóként vagyok jelen, míg polgári szertartásuknál és az azt követő ünneplésnél hozzátartozóként, és koordinátorként voltam jelen.

Néhány kép Zsófi és Árpi esküvőjéről

[ux_gallery ids=”619,618,620,621″ type=”slider” image_height=”75%”]

A 2021-es esküvőjüknél az alábbi feladataim voltak és még lesznek

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

  • Helyszínek keresése, ajánlatok bekérése
  • Helyszínbejárások szervezése, menedzselése
  • Esküvőszervezést indító tanácsadás
  • Projektmenedzsment
  • Szolgáltatók ajánlása
  • Szolgáltatóktól ajánlatok bekérése
  • Esküvői honlap tartalmának összeállítása
  • Forgatókönyv összeállítása
  • Helyszíni, nagynapi előkészületek koordinálása

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[/col]

[/row]

A készülődés velük nagyon jó hangulatú, mert a párt közelről ismerem. Továbbá az egész különösen egyedi, hiszen az elején leegyeztettük, mik azok a területek, amiket kizárólag ők szeretnének intézni, és mi az, amiben a segítségemre számítanak. Így mind a két félnek bőven van feladata (ahogy az enyémeket még fentebb látjátok is), de mégis megszólítottnak érzi magát a pár is, az ő kezükből ki nem adott munkák kapcsán.

Ők mondták rólam:

„Ugyan az esküvő teljes szervezését szeretnénk magunkénak tudni, mégis jól jönnek a szervezői tanácsadások, hiszen a munka és egyetem mellett nem jut időnk a szolgáltatók közötti válogatásra. Eszternek bátran merünk feladatot adni, hiszen azt a megbeszélt időpontig lelkiismeretesen teljesíti, és tudjuk, hogy a lehető legjobb ajánlatot fogja hozzánk eljuttatni. Ami kifejezetten tetszik Eszter munkájában az az, hogy minden kérésünket figyelemben és tiszteletben tart. Köszönjük a sok segítséget, mi még nem álltunk meg a szervezéssel! Izgatottan várjuk a végkifejletet! N&D”

Az egyedi tanácsadói csomagokért, keressetek bátran a Kapcsolat menüpont alatt. Szívesen egyeztetek Veletek erről!