Mikor jó választás a részleges esküvőszervezés? Mikor van valóban erre szükségetek?

Több olyan helyzet is lehetséges, amikor nem szeretnétek az esküvő teljes megszervezését és lebonyolítását egy esküvőszervező kezébe adni, azonban a szervezés folyamán mégis szükségetek van kis szakmai segítségre. Ebben az esetben költséghatékony és jó választás lehet a részleges esküvőszervezés, így nem adjátok ki a kezetekből a teljes folyamatot, mégsem tévedtek el a szervezés útvesztőjében.

Mikor jó választás ez a lehetőség?

 • Ha az anyagi keret véges, de mégis szükség van egy szakember segítségére
 • Ha az esküvő meghittségébe nem fér bele egy „idegen” jelenléte
 • Ha úgy érzitek, a Nagy Napon nem szorultok több segítségre, vagy lesz más szolgáltató (például egy ceremóniamester), aki kézben tartja a dolgokat.

Mindhárom lehetőség reális és teljesen érthető. Ha úgy érzitek, hogy a szertartás és a lakodalom teljes mértékben csak Rátok és a családotokra, barátaitokra tartozik, viszont az esküvőt megelőzően szükségetek van egy szervezőre, akkor ez a csomag Nektek szól!

Mit tartalmaz a „Részleges esküvőszervezés” csomag?

 • Közös egyeztetés a Párral egy személyes találkozó során (ennek díja 7000 Forint, mely szerződéskötés esetén levonódik a csomag teljes árából)
 • Szervezés kezdetétől egészen a Nagy Nap megkezdéséig biztosított esküvőszervezői szolgáltatás
 • Az esküvőszervező és a pár által megbeszélt szolgáltatók megszerzése, leszerződtetése
 • Teljes körű koordináció az esküvőig (minden hónapban egy összefoglaló email a folyamat állapotáról, szolgáltatókkal való kapcsolattartás, további szolgáltatók keresése, tervezett költségvetés vezetése)
 • Az esküvőszervező részéről folytonos elérhetőség a pár részére (email-ben, telefonon egyaránt)
 • 5 alkalommal személyes konzultáció/tanácsadás – igény szerint alakítható
 • Maximum 2 helyszín közös bejárása
 • Szolgáltatók munkájának összehangolása az előkészületek során
 • Forgatókönyv elkészítése és átadása a szolgáltatóknak
 • Forgatókönyv egyeztetése a párokkal, szolgáltatókkal
 • A nagy nap kezdetétől a zárásig folytonos, telefonos elérhetőség a pár részére

Mindezen felül (ahogy ezt korábban is említettem), szeretném, ha nem csupán fizikailag készülnétek az esküvőtökre, hanem lélekben is. Sőt nem csak az esküvőre, hanem a házasságra is.

Az első találkozásnál feltérképezem, hogy nyitottak vagytok-e arra, hogy programokat, irodalmakat, vagy filmeket ajánljak, amik a Ti kapcsolatotokat fejlesztik, hogy minél erősebb lehessen a jövőbeli családotok. Hiszen az alapját a Ti kapcsolatotok adja majd meg!

Biztos Nektek való a „Részleges esküvőszervezés” csomag?

Ennek a csomagnak az előnye egyben a hátránya is lehet, így érdemes meggondolni, hogy valóban erre van-e szükségetek.

A lagzi valóban teljesen a Ti irányításotok alatt marad, azonban nagyon fontos, hogy egy olyan személyt válasszatok ki az esküvőtök napjának koordinálására, aki nem a családtagotok, vagy közeli ismerősötök.

Nagyon kedves gesztus, amikor a rokonok próbálnak segíteni Nektek, azonban azt sose felejtsétek el, hogy az esküvőtöket ők is ugyanúgy szeretnék majd élvezni, mint bárki más! Emellett pedig egyiküktől sem szabad elvárni, hogy egy szakember ügyességével vezesse le az egész esküvőt, akár annak a terhére is, hogy ő maga nem szórakozik.

Ezért – ha ezt a csomagot választjátok -, célszerű egy olyan emberre bízni az irányítást, akinek van rutinja és nem szórakozni érkezik. Erre a feladatra jó választás lehet egy másik esküvői szolgáltató, például egy ceremóniamester, vőfély vagy akár egy DJ.

Ha sikerült kiválasztanotok azt a személyt, aki a Nagy Napotokat fogja koordinálni, akkor vele egyeztetek, az elvégzett feladatokról tájékoztatom, és mindent tüzetesen átbeszélek vele. Emellett átadom neki a veletek már leegyeztetett forgatókönyvet is az esküvő napjára.

Ha bármi kérdésed felmerülne, keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, vagy nézd meg a többi esküvőszervezési szolgáltatásomat is.

Esküvőszervezési szolgáltatásaim