Mikor jó választás az online tanácsadás? Miben segít ez Nektek pontosan?

Mindent magatok szeretnétek intézni, mégis jól esne az elején, ha átbeszélnétek valakivel a kezdő lépéseket? Vagy hirtelen elakadtatok és nem tudjátok, hogy hogyan tovább… szükségetek lenne egy összegzésre? Akkor az „Online tanácsadás” szolgáltatásom pont Nektek való!

Sok pár lelkesen veti bele magát az esküvőjük szervezésébe és kifejezetten saját magunknak szeretnék az élményt, továbbá nem ijednek meg a szervezés rögös útjától sem. Ez becsülendő és őszintén, minden elismerésem a Tiétek! Kitartást és nagyon sok szép pillanatot kívánok ehhez a munkához!

Azonban vannak azok a párok is, akik ugyan szeretnék maguknak intézni az esküvőjüket, azonban nem rendelkeznek akkora rutinnal a programszervezésben, így talán a kezdetek kezdetekor ijesztőnek is hat egy ilyen mértékű kihívás. Nektek és azoknak a pároknak szeretnék ezzel a szolgáltatásommal segíteni, akik már jó úton haladnak a szervezésben, mindenük megvan, de mégis azt érzik, hogy valahol elakadtak. Egy összegzés csodákra képes, és a Nektek dedikált időben bármilyen témáról beszélhetünk, amiről csak szeretnétek!

Miért hasznos az „Online tanácsadás” szolgáltatásom?

Ahogyan azt a “Szolgáltatók ajánlása” csomagomnál is írom, ma már mindent megtalálhatunk az interneten, így az esküvőszervezés közben is majdnem mindent itt keresünk. Amikor az esküvői szolgáltatókra kerül a sor számtalan weboldal, közösségi oldal, referencia és ajánlás áll a rendelkezésünkre. A barátok, családtagok is előszeretettel ajánlanak számunkra szolgáltatókat és opciókat az esküvőre.

Lényegében mindenki a Ti segítségetekre szeretne lenni, hatalmas információhalmazzal fognak ellátni és ezt mind a szeretet jegyében. Egy idő után ez azért nehéz lesz, rendszerezni kell majd a beérkezett ajánlásokat, mérlegelni kell, hogy kinek a legjobb az ajánlása, vezetni kell a határidőket… stb. Mindezt két teljes állású munka mellet azért tényleg nagy kihívás.

Mit tartalmaz az „Online tanácsadás” szolgáltatásom?

Egy hatvan perces tanácsadáson foglalkozunk magával a projektmenedzsment kérdéskörrel, vagyis, hogy milyen applikációkat érdemes használnotok? Mit mikor érdemes teljesíteni, kitől milyen határidőket kaptatok. Ezeket közösen egyeztetjük és úgy igazítjuk egymáshoz, hogy egyszerűen tartható ütemezés legyen a vége. Ha már ott tart a szervezés, akkor ajánlok Nektek egy forgatókönyvtípust, megmutatom, hogy én miket használtam a már meglévő esküvőknél, nekem mi vált be.

Mindezeken felül egy további 20%-os kedvezménykódot ajánlok fel Nektek, amit egy további online tanácsadásra tudtok felhasználni nálam (ha esetleg induláskor találkoznánk, és még nem tudnátok, hogy hogyan tervezitek a forgatókönyvet, akkor egy következő alkalmon, 20% kedvezménnyel nagyon szívesen segítek Nektek ennek összeállításában is).

Vagyis:

 • A szolgáltatás lefoglalásakor felveszem Veletek a kapcsolatot, és egyeztetünk arról, milyen kérdéskörben fogunk mozogni, és milyen témakörben igénylitek a segítségemet.
 • Ennél a szolgáltatásnál nem fogok Nektek adott partnereket ajánlani, az egy másik szolgáltatási csomagomba tartozik bele.
 • Kiemelt témakör lesz:
  • Projektmenedzsment – hogyan összegezzük a már beérkezett információinkat? Mi alapján delegáljunk? Hogyan szelektáljunk? És mi alapján válasszunk?
  • Forgatókönyv – ideális forgatókönyv egyeztetése, a Ti nagy napotok átbeszélése, menetrend átadása a különböző szolgáltatóknak
  • Esküvői kellékek rendszerezése, beszerzésének ütemezése
 • Mellékletek továbbítása az online tanácsadást követően:
  • Projektmenedzsment táblázat
  • Forgatókönyv sablon
  • Esküvői moodboard
 • A találkozást követően 20%-os kedvezmény egy további online tanácsadásra

Kiegészítő szolgáltatásként (még ha más feladatot nem is bíztok rám) feljegyzem az esküvőtök időpontját és elmentem az online tanácsadáson készített projektmenedzsment táblázatot, ill. forgatókönyvet, így, ha bármilyen vis maior helyzet támadna, akkor értesíthettek és azonnal segítségetekre leszek.

Mindezen felül (ahogy ezt korábban is említettem), szeretném, ha nem csupán fizikailag készülnétek az esküvőtökre, hanem lélekben is. Sőt nem csak az esküvőre, hanem a házasságra is.

Az első megbeszélésnél feltérképezem, hogy nyitottak vagytok-e arra, hogy programokat, irodalmakat, vagy filmeket ajánljak, amik a Ti kapcsolatotokat fejlesztik, hogy minél erősebb lehessen a jövőbeli családotok. Hiszen az alapját a Ti kapcsolatotok adja majd meg!

Mi ennek a szolgáltatásnak az előnye?

Itt valóban a Ti kezetekben van az irányítás, a szervezés tempóját Ti diktáljátok és Ti magatok rakjátok össze. Mégis, ha elakadtok, akkor van kihez fordulnotok, én pedig a tőlem telhető legnagyobb rugalmassággal fogom felvenni a fonalat és Veletek együtt rendszerezni a már Nálatok meglévő tudást.

Ha bármi kérdésed felmerülne, keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, vagy nézd meg a többi esküvőszervezési szolgáltatásomat is.

Esküvőszervezési szolgáltatásaim