Esküvői szolgáltatók ajánlása és biztosítása, ha csak egy apró segítségre van szükség!

Ez a csomag azoknak a pároknak készült, akik szeretnék teljes egészében önmaguk megszervezni az esküvőjüket! Ha Ti is magatok intéztek mindent, de úgy érzitek kezdtek elveszni a sok referencia és ajánlás között, akkor az esküvői szolgáltatók ajánlása lehet az, ami kivezet benneteket a szolgáltatók keresésének útvesztőjéből.

Mikor hasznos ezt a szolgáltatásomat választani?

Ma már mindent megtalálhatunk az interneten, így az esküvőszervezés közben is majdnem mindent itt keresünk. Amikor az esküvői szolgáltatókra kerül a sor számtalan weboldal, közösségi oldal, referencia és ajánlás áll a rendelkezésünkre. Ám, ez a választást koránt sem könnyíni meg.

Olykor ellehetetlenül a helyzetünk, és tanácstalanná válunk látván a számtalan lehetőséget, szolgáltatást, a széles skálán mozgó árakról nem is beszélve.

Ösztönös reakció ilyenkor, hogy barátokhoz, ismerősökhöz fordulunk tanácsért, ami sokszor valóban sokat segít. Ám nem vagyunk közelebb a megoldáshoz, ha az ajánlott szolgáltatók már foglaltak, vagy nem fér bele az esküvői költségvetésbe… kezdhetjük elölről az egészet.

Ebben az esetben ajánlom fel az esküvőszervezőként megszerzett tapasztalataimat, kapcsolataimat és örömmel segítek megtalálni a számotokra legideálisabb szolgáltatót az esküvőtökre.

Mit tartalmaz az „Esküvői szolgáltatók ajánlása” csomag?

  • Közös egyeztetés a Párral egy személyes találkozó során (ennek díja 7000 Forint, mely szerződéskötés esetén levonódik a csomag teljes árából)
  • Az elképzelések, az anyagi keret és minden más számotokra fontos kritérium tisztázása, megbeszélése
  • Az igényeiteknek megfelelően minimum 5 szolgáltató ajánlása, akik megfelelnek az általatok megadott szempontoknak.
  • Amennyiben az első 5 ajánlatból nem tudtok választani, felár ellenében újabb 5 szolgáltatót keresek Nektek.

Kiegészítő szolgáltatásként (még ha más feladatot nem is bíztok rám) feljegyzem az esküvőtök időpontját és az általatok választott szolgáltatókat, így, ha bármilyen vis maior helyzet támadna, akkor értesíthettek és azonnal keresek számotokra másik szolgáltatót.

Mindezen felül (ahogy ezt korábban is említettem), szeretném, ha nem csupán fizikailag készülnétek az esküvőtökre, hanem lélekben is. Sőt nem csak az esküvőre, hanem a házasságra is.

Az első megbeszélésnél feltérképezem, hogy nyitottak vagytok-e arra, hogy programokat, irodalmakat, vagy filmeket ajánljak, amik a Ti kapcsolatotokat fejlesztik, hogy minél erősebb lehessen a jövőbeli családotok. Hiszen az alapját a Ti kapcsolatotok adja majd meg!

Mi ennek a csomagnak az előnye?

Ennek a csomagnak az óriási előnye, hogy bár a teljes esküvőszervezés a Ti kezetekben marad, mégis a legfontosabb döntésben, a tökéletes esküvői szolgáltató megtalálásában, nem vagyok magatokra hagyva.

Ha bármi kérdésed felmerülne, keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, vagy nézd meg a többi esküvőszervezési szolgáltatásomat is.

Esküvőszervezési szolgáltatásaim