Mikor jó választás az esküvői koordinálás? Mit is jelent ez pontosan?

Sok pár igazán lelkes és örömmel veti bele magát az esküvőszervezésbe, ráadásul lendületük nem múlik el a szervezés ideje alatt sem. Ha Ti is ilyenek vagytok, ráadásul örömmel segít be a család is, akkor bátran fogjatok neki saját magatok az esküvőszervezési feladatoknak. Viszont akármennyire is élvezitek a tervezést-kivitelezést, az esküvőn Nektek már csak egy valamire kell figyelnetek: egymásra! Az ünneplést nem szabad, hogy elrontsa a szolgáltatók ellenőrzése, az esetleg felmerülő problémák kezelése! Erre az esetre kiváló megoldás az „Esküvői koordinálás” szolgáltatás!

Örömmel állok rendelkezésetekre az esküvőszervezés folyamán is, de a Nagy Nap koordinátoraként is!

Mit takar pontosan az „Esküvői koordinálás” csomag?

  • Közös egyeztetés a Párral egy személyes találkozó során (ennek díja 7000 Forint, mely szerződéskötés esetén levonódik a csomag teljes árából)
  • Saját esküvői forgatókönyv elkészítése
  • Az elkészített forgatókönyv alapján szolgáltatók összehangolása
  • Az elkészített forgatókönyv alapján szolgáltatók koordinálása az előkészületekben
  • Az elkészített forgatókönyv alapján szolgáltatók irányítása az esküvő teljes hossza alatt
  • Nagy Nap lebontásának koordinálása
  • A Nagy napra datált szolgáltatók felé történő fizetés teljesítésének koordinálása
  • Közös zárás a párral

Mindezen felül (ahogy ezt korábban is említettem), szeretném, ha nem csupán fizikailag készülnétek az esküvőtökre, hanem lélekben is. Sőt nem csak az esküvőre, hanem a házasságra is.

Az első találkozásnál feltérképezem, hogy nyitottak vagytok-e arra, hogy programokat, irodalmakat, vagy filmeket ajánljak, amik a Ti kapcsolatotokat fejlesztik, hogy minél erősebb lehessen a jövőbeli családotok. Hiszen az alapját a Ti kapcsolatotok adja majd meg!

Mikor jó választás ez a lehetőség?

Ennek a szolgáltatásnak nagy előnye, hogy – amennyiben ehhez van affinitásotok – az esküvői előkészületek egy az egyben a saját kezetekben marad. Ha van időtök és energiátok, akkor bátran és sikeresen meg tudjátok oldani a szervezést, az egyeztetéseket és minden ügyes-bajos elintézni valót.

Ezzel együtt pedig nyugodtan dőlhettek hátra, hiszen garantáltan nem kell az esküvő napját aggódással tölteni, hiszen lesz szakmai segítség a hátatok mögött, aki felügyeli, hogy Nektek valóban csak élveznetek kelljen a lagzit.

Hogyan zajlik az esküvői koordinálás?

Mivel az esküvőszervező a nagy napon végig a háttérben mozog és észrevétlenül segíti a szolgáltatók munkáját, így nem is fogjátok látni, hogy az eskütőtök alatt valaki kívülálló tevékenykedik.

Ennél fogva sem a szolgáltatók felmerülő kérdéseiről, sem az esetleges problémákról nem kell gondoskodnotok.

Kinek ajánlom ezt a szolgáltatást?

Azoknak a pároknak, akik örömmel vetik bele magukat a szervezésbe és szeretnék, ha a feladatok elintézése teljesen a saját kezükben maradna. Ezzel együtt pedig igénylik, hogy az esküvőn már ne kelljen aggódniuk, intézkedniük és csak az ünneplésre koncentrálhassanak.

Ha bármi kérdésed felmerülne, keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, vagy nézd meg a többi esküvőszervezési szolgáltatásomat is.

Esküvőszervezési szolgáltatásaim