[ux_banner height=”362px” height__sm=”320px” bg=”127″]

[text_box width=”84″ width__sm=”97″ animate=”flipInY” position_x=”50″ position_y=”50″]

– szászvárosi eszter –

eszter esküvőszervezés

[divider]

„A Ti álmotok az én szenvedélyem…”

[/text_box]

[/ux_banner]
[row]

[col span__sm=”12″]

…hangzik a szlogenem, melyet azért választottam, mert szeretném, ha azt látnák az esküvőre készülő fiatalok, hogy semmi sem megoldhatatlan, csupán egy kis elkötelezettség kell a lehetetlen megvalósításához!

Életemben rengeteg cserkészrendezvényt szerveztem főként gyerekeknek, 100 főtől, akár 1500 főig bezárólag. Fontosnak tartom, hogy a programban résztvevők ne érezzék a program szervezésének folyamatát, fáradalmait, vagy akár hibáit.

Ezért is kezdtem el az esküvőszervezésben elmélyíteni tapasztalataimat, hiszen az ifjú párnak nagy szüksége van egy koordinátori jelenlétre nem csak a Nagy Napon, hanem a hétköznapokban, munkaidőben is.

A szervezés folyamatát és az esetleges nehézségek megoldását a turizmusban való munkám során sajátítottam el.

Az esküvőszervező tanfolyamot Rátkai Tímeánál végeztem el, mely képzés jelenleg a szakma legjobbjai közé tartozik. A képzés keretein belül kiemelt témák voltak: a szolgáltatókkal való kommunikáció, rendezvényszervezés ütemezése, előmunkálatok, utómunkálatok, valamint az esküvők kivitelezése.

Mivel a programszervezés számomra kihívás és egyben gyerekjáték, ezért egy pillanatig sem kell aggódni a Nagy Nap gördülékenységén, vagy akár az évközi szervezésen, mely sokszor ütközik a hétköznapi rutinokkal.

Semmi sem fontosabb számomra, mint az elégedett mosoly, mely munkám gyümölcse. A mosoly, mely végtelenül őszinte és hálás.

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, örömmel várom a megkereséseteket a „Kapcsolat” menüpontban megadott elérhetőségek egyikén! Izgatottan várok minden érdeklődő esküvő előtt álló párt!

[/col]

[/row]
[divider align=”center” width=”500px” height=”4px” color=”rgb(129, 31, 69)”]

Esküvőszervezési szolgáltatások

[ux_pages style=”push” parent=”26″ columns__sm=”1″ columns__md=”2″ animate=”fadeInRight” image_height=”75%” image_size=”large” text_align=”center”]

[divider align=”center” width=”500px” height=”4px” color=”rgb(129, 31, 69)”]

Ajánlott bejegyzéseim

[ux_pages style=”overlay” parent=”12″ columns__sm=”1″ columns__md=”2″ animate=”fadeInUp” image_height=”56.25%” image_size=”large” image_hover=”zoom” text_align=”center”]

[divider align=”center” width=”500px” height=”4px” color=”rgb(129, 31, 69)”]